Loading color scheme

Pár szó rólunk

A Dietrich Cégcsoport kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt teljes körű facility management szolgáltatást (üzemeltetés, takarítás, vagyonvédelmi tevékenység), az ország egész területén.

2001. óta társaságunk tevékenységi köre a piac és az ügyfeleink változó igényeinek megfelelően folyamatosan bővült. Ennek megfelelően fő profilunk az épületüzemeltetési management és az ehhez tartozó mindennemű feladatkör ellátása, úgy, mint a takarítás , a karbantartás, épületfelügyelet – diszpécser szolgálat, portaszolgálat és vagyonvédelem, kertészet.

Szakképzett munkatársainkkal együttműködve biztosítjuk az objektumok üzembiztos és folyamatos működését.

Dietrich László, a cégcsoport tulajdonosa, illetve ügyvezető igazgatója több évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind az épületgépészet, mind az épületüzemeltetés területén.

Nemzetközi tapasztalatokat az üzemeltetés területén a Siemens AG Frankfurt cégnél szerzett. Frankfurtban a Gonder GmbH-nál közel 800 kollégának a vezetését koordinálta, banki, valamint irodaépületek takarításánál és üzemeltetésénél, melyek havonta együttesen meghaladták a 1.000.000-1.500.000 m2 közötti nagyságrendet.

Magyarországon már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

A cégcsoport fő feladatának tekinti az Európai Unió technológiai szabvány szerinti munkavégzését, a dolgozók folyamatos továbbképzését és a nemzetközi ISO 9001:2000 szabványok betartását, illetve az ügyfél teljes körű kiszolgálását.

Cégcsoport tagjai: - Dietrich és Társa Kft. - ESZ Clean Takarító és Szolgáltató kft. - DGS Facility Management Kft.

A Dietrich és Társa Kft. 2003. óta rendelkezik ISO 9001:2000 minősítéssel épülettakarításra, 2009-tól pedig létesítményüzemeltetésre.

Rólunk

01.

Törődés

Minden partnerünkre, az utolsó percre, négyzetméterre és fillérre kiterjesztjük törődésünket, lelkiismeretességünket és gondoskodásunkat. Szolgáltatási területeinken bármilyen feladatot gyorsan, hatékonyan, jó minőségben megoldunk.

02.

Kapcsolatorientált

Eredményeinkre büszkék vagyunk: az elmúlt években felépítettünk egy stabil céget. Szolgáltatási területeinken bebizonyítottuk, hogy a piac elismeri a minőséget és a korrektséget. Létrehoztunk egy kapcsolatorientált, alkotást ösztönző munkatársi csapatot. Értéket teremtettünk és megőriztük a ránk bízott értékeket.

03.

Megbízhatóság

Partnereink elképzeléseiket sajátunkként gondozzuk, segítjük céljaik elérését. E kiemelt tényezők együttes hatásaként egy stabil, rugalmas, hosszútávon megbízható partnere vagyunk ügyfeleinknek. Mindig és minden helyzetben biztosan számíthatnak ránk!